Кардиган из ангоры вязание


Кардиган из ангоры вязание

#knit  - En idé, en bubblande känsla, jag bygger snabbt upp plagg i huvudet, modererar om, utvecklar, får in andra infallsvinklar, ser en form, siluett, del av plagg, teknik framför mig. Börjar provsticka, testa tjocklek, stickstorlek, material, vill helst vara klar igår. Mäter, räknar, antecknar och skissar. Börjar sticka, river upp, stickar om, kan se en del börja ta form. Kommer på en ny idé, jobbar med den i huvudet. Inte klar med den första idén jag håller på med men måste, måste bara testa lite på den här nya idén. Känna på material, provsticka, mäta och räkna. Och börja sticka. Ur den idén formas en ny och även om jag nu inte är klar med varesig den första eller andra idén måste, måste jag bara testa lite... och så undrar jag varför jag har så många halvklara stickprojekt liggandes..🤦🏼‍♀️ Men känslan i att få skapa med händerna är MAGISK! 🌱✨🖤 #fotoutmaningmars2018 
Кардиган из ангоры вязание

Кардиган из ангоры вязание

Кардиган из ангоры вязание

Кардиган из ангоры вязание

Кардиган из ангоры вязание

Кардиган из ангоры вязание

Похожие новости:

   Напитки из кофе рецепты
   Аквариумные декорации своими руками
   Лучшие поздравления с днем рождения другу мужчине от женщины
   Изгиб ресниц при наращивании с д
   Шалфей при планировании беременности